Bubbelpåsar från 80 öre! 11 storlekar! Kanonkvalité. Äkta Air Pro!

Se våra omdömen här ★★★★★    Andra färger!

Vadderade kuvert, bubbelpåsar med starkt papper och skyddande bubbelplast.
Skicka dina produkter enkelt och säkert i en bubbelpåse.
Tillverkat av ogenomskinligt laminerat kraftigt papper och bubbelplast LDPE.
Kraftigt lim och förstärkt öppning. Skyddar dina produkter från skador och fukt.
Återvinningsbara och enkla att sopsortera. Bra miljöval med FSC-godkänt papper.

Äkta Air Pro.
Bubbelplast och bubbelpåsar skickas endast till kund inom Sverige.125 kr


Vanligtvis framme nästa vardag.

Fördelar med Bubbelkuvert

Bubbelkuvert (även kallade bubbelpåsar, vadderade kuvert eller bubbelplast-kuvert) är ett populärt emballage som skyddar dina varor mot skador och fukt vid transport.

Våra vadderade kuvert består av ett laminerat och slitstarkt kraftpapper med en insida av bubbelfolie/bubbelplast. Den laminerade utsidan är vattenavvisande och väldigt tålig medan skiktet stötdämpande bubbelplast på insidan skyddar dina varor mot stötar och tryck. Detta innebär att bubbelpåsar är perfekt för ömtåliga varor!

Det finns många fördelar med att använda bubbelplast-kuvert när du packar dina paket. Inte bara skyddar du dina produkter från skada, du packar också effektivt då kuverten stängs enkelt med den inbyggda tejpremsan som du drar av och stänger. Det kraftiga limmet försluter kuvertet och skyddar dina varor hela transporten.


Vårt utbud

Våra bubbelkuvert finns i 11 storlekar och du kan välja mellan bruna bubbelkuvert eller vita. Vi har också svarta, blåa, gula och röda vadderade kuvert för den som eftersöker mer färgglada påsar.

Påsarna är återvinningsbara och enkla att sopsortera. Bra miljöval med FSC-godkänt papper. Alla våra bubbelkuvert är äkta AirPro.