Bubbelpåsar i 4 färger! Kanonkvalité

Se våra omdömen här ★★★★★

Vadderade kuvert, bubbelpåsar med starkt papper och skyddande invändig bubbelplast.
Skicka dina produkter enkelt och säkert i en bubbelpåse.
Tillverkat av ogenomskinligt laminerat kraftigt papper och bubbelplast LDPE.
Kraftigt lim och förstärkt öppning. Skyddar dina produkter från skador och fukt.
Återvinningsbara och enkla att sopsortera. Bra miljöval med FSC-godkänt papper.
Bubbelplast och bubbelpåsar skickas endast till kund inom Sverige.

Vita och bruna bubbelpåsar = Klicka här!  298 kr


Vanligtvis framme nästa vardag.

Fördelar med Bubbelkuvert

Bubbelkuvert (även kallade bubbelpåsar, vadderade kuvert eller bubbelplast-kuvert) är ett populärt emballage som skyddar dina varor mot skador och fukt vid transport.

Våra vadderade kuvert består av ett laminerat och slitstarkt kraftpapper med en insida av bubbelfolie/bubbelplast. Den laminerade utsidan är vattenavvisande och väldigt tålig medan skiktet stötdämpande bubbelplast på insidan skyddar dina varor mot stötar och tryck. Detta innebär att bubbelpåsar är perfekt för ömtåliga varor!

Det finns många fördelar med att använda bubbelplast-kuvert när du packar dina paket. Inte bara skyddar du dina produkter från skada, du packar också effektivt då kuverten stängs enkelt med den inbyggda tejpremsan som du drar av och stänger. Det kraftiga limmet försluter kuvertet och skyddar dina varor hela transporten.


Vårt utbud

Våra färgglada bubbelkuvert finns att välja i färgerna: svart, blå, gul samt röd. Våra mest prisvärda bubbelkuvert finns i färgerna brunt och vit och de finns i 11 storlekar!

Påsarna är återvinningsbara och enkla att sopsortera. Bra miljöval med FSC-godkänt papper. Alla våra bubbelkuvert är äkta AirPro.