Blixtlåspåsar 6 val. Även svarta!

Vad är blixtlåspåsar/zip påsar? 

Blixtlåspåsar (även känd som zip påsar, ziplock påsar och zip bags) är återförslutningsbara plastpåsar som du enkelt kan öppna och stänga många gånger om. Det är ett känt förpackningsmaterial som är populärt för sina praktiska funktioner som passar många användningsområden. 

Namnet “zip påsar” står just för den smarta ziplock stängningen som kan liknas vid en dragkedja/blixtlås som ger den smarta funktionen av att kunna öppna, stänga och återförsluta påsen om och om igen. Denna förslutning ger en tät och säker försegling som skyddar dina produkter mot damm, fukt och liknande påverkan.

Vårt utbud av blixtlåspåsar/zip påsar

Vi erbjuder både stora och små zip påsar, vissa varianter i hela 26 storlekar! Vår mest populära blixtlåspåse är lågprispåsen! Om du vill hänga din påse kan du välja påsar med ett hål högst upp. Utöver zippåsar med eller utan hål så kan du också välja om du vill ha din blixtlåspåse med eller utan skrivyta. Blixtlåspåsar är allt som oftast helt klara och genomskinliga men vi erbjuder också en helt svart påse för den som vill gömma undan innehållet. Letar du efter något extra robust och starkt så erbjuder vi också extra tjocka blixtlåspåsar!