Vad är postorderpåsar/mailingbags?

Postorderpåsar (även kallade mailingbags och E-handelspåsar), är ett effektivt emballage för mjuka och tåliga produkter som inte behöver stötskydd. Vill du istället skicka ömtåliga produkter rekommenderar vi vadderade kuvert som har ett skyddande lager av bubbelplast i påsen. 

Postorderpåsar är framtagna för att göra paketering av varor snabb, enkel och billig för e-handlare. Dessa praktiska fraktpåsar kommer en med tejpremsa som gör det busenkelt för dig att packa paket. Efter att du lagt i dina varor i påsen så drar du helt enkelt av remsan och stänger ned flärpen! På så vis slipper du lägga tid på att packa, tejpa och krångla. Tejpremsan gör det också möjligt för dig att vika och stänga påsen precis där du vill, om dina produkter inte fyller ut hela påsen stänger du helt enkelt påsen lite längre ned. 

Vårt utbud av postorderpåsar

Våra e-handelspåsar kommer i mängder av färger och storlekar för att säkerställa att det finns något för alla behov. Oavsett färg på påsen så går det inte att se vad som finns i paketet eftersom påsarna ofta har en mörk insida vilket skyddar mot insyn. Den billigaste postorderpåsen i vårt sortiment är i färgen grå. Vita postorderpåsar är vår näst mest populära påse, efter lågprispåsen grå.

Våra postpåsar är slitstarka och vattentäta vilket skyddar mot fukt och påfrestningar vid transport och hantering. Påsarna har hög kvalitet och är 100% återvinningsbara.