Fördelar med Bubbelkuvert

Bubbelkuvert (även kallade bubbelpåsar, vadderade kuvert eller bubbelplast-kuvert) är ett populärt emballage som skyddar dina varor mot skador och fukt vid transport. 

Våra vadderade kuvert består av ett laminerat och slitstarkt kraftpapper med en insida av bubbelfolie/bubbelplast. Den laminerade utsidan är vattenavvisande och väldigt tålig medan skiktet stötdämpande bubbelplast på insidan skyddar dina varor mot stötar och tryck. Detta innebär att bubbelpåsar är perfekt för ömtåliga varor! 

Det finns många fördelar med att använda bubbelplast-kuvert när du packar dina paket. Inte bara skyddar du dina produkter från skada, du packar också effektivt då kuverten stängs enkelt med den inbyggda tejpremsan som du drar av och stänger. Det kraftiga limmet försluter kuvertet och skyddar dina varor hela transporten.

Vårt utbud

Våra bubbelkuvert finns i 11 storlekar och du kan välja mellan guldbruna bubbelkuvert eller vita. Vi har också svarta och rosa vadderade kuvert för den som eftersöker färgade bubbelkuvertVi erbjuder också vadderade kuvert med tryck och för riktigt bra priser på bubbelpåsar så kan du köpa helpallar av bubbelpåsar.

Påsarna är återvinningsbara och enkla att sopsortera. Bra miljöval med FSC-godkänt papper. Alla våra bubbelkuvert är äkta AirPro.