Wellpapp, Lådor & Kartonger för frakt 

Med vårt stora sortiment av wellpapp, lådor och kartonger finns något för alla behov. Oavsett om du söker stora lådor, stansade kartonger, flyttlådor eller varubrev så finns de här till grymma priser. 

Kartonger i wellpapp är det populäraste emballaget för att frakta varor i idag då kartonger skyddar varorna samtidigt som det är väldigt enkelt att packa i. Vi erbjuder kartonger i både enkelwell och dubbelwell så att du kan vara säker på att dina kartonger håller och skyddar dina varor. 

Vad är varubrevslådor? 

Varubrevslådor, är mindre lådor specifikt framtagen för e-handlare. Lådorna är måttanpassade till PostNords maxmått för populära tjänsten varubrev men passar även bra till Early Bird och andra frakttjänster.

Våra varubrevslådor är enkla att vika ihop och vi erbjuder stansade lådor med självlåsande stängning på ovansidan. Kartongerna är återvinningsbara och miljövänliga gjorda av ca 3mm enkelwell. 

Komplettera med klar tejpbrun tejp, transportetiketter samt bubbelplast eller silkespapper för att skydda era varor under transport. 

PostNords maxmått för varubrev

340x240x70 mm (längd x bredd x höjd). 

Vad är brevpack? 

Brevpack är små kartonger med en specific maxhöjd. Ett brevpack har en höjd som är mindre än 3 cm, vilket innebär att de ska kunna gå in i standardiserade brevinkast och postlådor. 

Våra brevpack är enkla att vika ihop och vi erbjuder både bruna och vita lådor. Våra brevpack är utmärkta med “brev-låda” i listan ovan.